miércoles, 27 de octubre de 2010

SETMANA DE LA VELA







La passada setmana del 18 al 22 d'octubre hem estat amb un grup d'alumnes del cicle superior d'activitats físiques i esportives fent un curs de vela a l'escola de la mar que hi ha a Borriana. Per a alguns ha sigut el descobriment d'un mon nou amb moltes possibilitats de gaudir en el seu temps lliure però també d'un treball futur.
Durant aquest dies hem conegut noves paraules relacionades amb el mon de la mar i de la navegació com ara els vents, les parts dels velers,els rumbos i tècniques bàsiques de navegació.
Ens ho hem passat fenomenal. Tots els participants han coincidit en que ha sigut una experiència fantàstica. Les instal·lacions de l'escola són de les millors que n'hi ha, el menjar abundant i de bona qualitat, (gràcies a la cuinera des d'ací). Els monitors, molt bona gent i bons professionals. La materia que portaben, els nostres alumnes, excel·lents. En quant a les activitats hem practicat: Iniciació a la vela lleugera, Iniciació al Creuer (PLATU 25,)Iniciació al rem, Iniciació al piragüisme (kayak de mar i kayak-poloi com no, algun partidet de futbol o de volei una vegada acavades les activitats naútiques.

No hay comentarios: