lunes, 7 de abril de 2008

CALENDARI D’ADMISSIÓ PER A ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORIS DE BATXILLERATS I CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

CALENDARI D’ADMISSIÓ PER A ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORIS DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

Este procés d’admissió afecta els centres sostinguts amb fons públics que impartisquen els ensenyaments de Batxillerat i Formació Professional de grau mitjà i s’organitzarà en les fases que s’indiquen a continuació:

1. Admissió d’alumnes.

1.1. Constitució de les comissions sectorials d’escolarització en les localitats on n’hi haja: fins al 16 d’abril.

1.2. Publicació de les àrees d’influència i limítrofes: fins al 20 de maig.

1.3. Publicació de vacants existents en els centres educatius per al procés d’admissió d’alumnes: fins al 3 de juny.

1.4. Presentació de sol·licituds d’admissió per a Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de la FP i de la documentació corresponent, en el centre de primera opció: del 4 al 12 de juny ambdós inclosos.

1.5. Presentació de l’annex XXIII de l’Orde de 27 d’abril de 2007, sobre requisit acadèmic d’accés al Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de la FP específica i la nota mitjana d’ESO, així com la nota mitjana de l’Àrea d’Educació Plàstica i Visual: del 26 al 27 de juny.

1.6. Comprovació de duplicitats: del 13 al 16 de juny.

1.7. Baremació de les sol·licituds i remesa, per part dels consells escolars dels centres públics i per part dels titulars de centres privats a la corresponent comissió d’escolarització, de les llistes de l’alumnat admés i no admés: fins al 10 de juliol.

1.8. Elaboració i publicació de les llistes provisionals d’admesos: l’11 de juliol.

1.9. Presentació de reclamacions davant del Consell Escolar del centre: fins al 16 de juliol.

1.10. Publicació en els centres de les llistes definitives d’alumnes admesos: fins al 21 de juliol.

1.11. Presentació de reclamacions davant de la Comissió Municipal o Sectorial: fins al 23 de juliol.

1.12. Resolució de les reclamacions a les llistes definitives per part de la Comissió Municipal o Sectorial: el 24 de juliol.

Contra esta resolució, les persones interessades, podran interposar recurs d’alçada davant del director territorial corresponent en el termini d’un mes.
L’alumnat que sol·licite plaça en centres privats sostinguts amb fons públics podrà interposar, davant de les llistes definitives d’admesos, denúncia davant de la Direcció Territorial corresponent, segons allò que s’ha preceptuat en l’art. 38.5 de l’Orde 27 d’abril de 2007.

1.13. Els centres expediran, el dia 25 de juny, als alumnes sollicitants de plaça en Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà certificat de qualificacions de l’ESO, d’acord amb l’annex XXIII de l’Orde de 27 d’abril de 2007, o certificat de complir el requisit acadèmic per haver aprovat la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà.

1.14. Els alumnes presentaran estos certificats del dia 26 al 27 de juny en el centre en què han sol·licitat plaça.

1.15. Termini de formalització de matrícula: fins al 29 de juliol.

1.16. Matriculació d’alumnes en llista d’espera: fins al 31 de juliol.

2. Calendari del procés extraordinari d’admissió i matriculació.

2.1. Publicació de vacants: dia 1 de setembre.

2.1. Incorporació de vacants després de les proves d’avaluació de setembre: el dia 4 de setembre.

2.3. Presentació de sol·licituds d’admissió amb requisit acadèmic: del 4 al 5 de setembre.

2.4. Presentació de l’annex XXIII de l’Orde de 27 d’abril de 2007, sobre requisit acadèmic d’accés al Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de la FP específica i la nota mitjana d’ESO, així com la nota mitjana de l’Àrea d’Educació Plàstica i Visual: del 4 al 5 de setembre.

2.5. Classificació de les sol·licituds per part de les comissions d’escolarització per a evitar duplicitats: fins al 5 de setembre.

2.6. Baremació de les sol·licituds i remesa, a les comissions d’escolarització, de les llistes de l’alumnat admés i no admés, per part dels consells escolars dels centres públics i els titulars dels centres privats sostinguts amb fons públics: fins al 9 de setembre.

2.7. Elaboració i publicació de llistes provisionals: fins al 10 de setembre.

2.8. Termini de reclamació davant dels consells escolars: fins a l’11 de setembre.

2.9. Publicació de les llistes definitives: fins al 12 de setembre.

2.10. Termini de formalització de la matrícula: fins al 16 de setembre (s’utilitzaran els mateixos formularis que en el procés de juny).

ATENCIÓ: Aquells alumnes que no siguen admesos en juny han de tornar a presentar la documentació de sol·licitud de plaça de nou en setembre.

Els alumnes que havent estat admesos en juny i no hagen formalitzat la matrícula el dia que corresponga de juliol perdran la plaça i, si volen matricular-se, hauran de tornar a presentar tota la documentació en setembre.

No hay comentarios: