miércoles, 6 de febrero de 2008

Durant el cap de setmana del 14 al 16 de desembre es va realitzar en l’Alberg Juvenil de la Marina, a Moraira-Teulada, la I Trobada d’estudiants membres de Consells Escolars, organitzada pel Consell de la Joventut. A la trobada vàrem anar unes 80 persones de diversos centres educatius i poblacions de la Comunitat Valenciana. Allí estàvem, també, les cinc xiques representants dels alumnes al nostre Consell Escolar.

Vàrem realitzar tallers teòrics : sobre les Juntes de Delegats i l’Associacionisme Estudiantil i sobre els Consells Escolars,la seua funció i el nostre paper en ells.. També férem tallers pràctics, en el primer s’emulava una reunió del consell escolar, on els estudiants havien de presentar propostes per a millorar el seu centre, argumentar- les i defendre-les.

En el segon taller aprenguerem a demanar subvencions a diferents entitats.

A la nit varen premiar els millors projectes fets als tallers i vam tindre una estoneta d’oci...Finalment el diumenge vàrem realitzar l’última sessió on es parlà sobre els consells de joventut com a espais imprescindibles de participació juvenil.

Quan va ser moment de tornar comentàrem sobre el bon ambient que havia hagut tot el cap
de setmana i es va destacar la necessitat de realitzar més jornades formatives d’este estil.

Soraya Sánchez

No hay comentarios: