miércoles, 6 de febrero de 2008

TALLER DE TEATRE A L'INSTITUT AMB EL PROA

El taller de teatre del PROA era una activitat que, en un principi, no es pensava programar, però van pensar que aquesta activitat podria ser una bona forma de promoure el teatre entre els joves. Pretén donar una experiència als alumnes que el cursen; tant des del punt de vista de la
interpretació i de la representació com el de fer-los sentir-se com a espectadors. observant el treball dels seus companys.

A banda serveix per a ajudar als adolescents amb la seva actitud personal; l’ autoestima; la integració en un grup; perdre la vergonya en les actuacions, cosa que et pot servir en la vida
per a exposar un treball de classe o coses paregudes; i ajuda en el desenvolupament de l’autonomia personal a nivells físics, emocionals i psicològics.

Respecte als objectius generals que es tracten al taller podem dir que tracta de la introducció de la interpretació dramàtica dins del context escolar, tindre una mica de coneixement sobre els elements fonamentals del teatre, coneixements generals de l’art escènic i de la cultura en general. Sense oblidar que la intenció principal d’aquesta activitat és la de passar-s’ho bé aprenent i divertint-se. ¿Com es fa? Bàsicament es realitza un taller, en el que es fan diverses activitats relacionades amb el descobriment del propi cos, construccions de situacions teatrals a partir de contes, poemes, etc; i per fi posar en escena un espectacle teatral.

Rubén Suesta

No hay comentarios: