miércoles, 6 de febrero de 2008

REVISTA DE L'INSTITUT DEL MES DE GENER

CONSELL ESCOLAR: NOVES CONSELLERES

Com ja sabreu aquest any en tenim més conselleres que mai. I a més tenim una jove promesa per al futur, ni més ni mes ni menys que de 1r d’ESO!

Doncs bé, que ocorre, ¿que sols anem a fer el que nosaltres volem? Doncs no, com a conselleres escolars som representants de tots, (sí sí, dels casi 900 alumnes del centre) i per això necessitem més que mai de la vostra col·laboració. El passat dia 17 de gener, es va convocar una reunió de delegats on es va demanar que es férem propostes per al Consell Escolar.

És per això que vos demanem que si teniu alguna proposta de millora per a l’institut (no valen coses del tipus “vull un sofà en comptes d’una cadireta de fusta”) ens la feu arribar i el més important que argumenteu sobre allò que voleu, perquè no hi ha millor argumentació que aquella que prové de la persona afectada. Per tant, com el dia 30 hi haurà reunió del consell escolar demanem que si teniu alguna proposta la feu abans d’eixe dia. Si no arribeu a temps la guardarem per a la pròxima reunió.

També dir-vos que podeu fer-nos propostes directament a nosaltres (sense necessitat
de dir-ho primer al delegat i després aquest en la reunió de delegats a nosaltres).
A més com ja sabreu, tenim tres conselleres en la ESO (Cali, Maria i Helena) i dos en batxiller
(Letícia i Soraya) que estaran disposades a atendre-vos en qualsevol m o m e n t . P e r q u è
recordeu que no anem sols cinc persones al Consell Escolar, anem TOTS. (Alumnes del C.Escolar)

No hay comentarios: